צריבה במתן שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

10/07/2013 | 18:13 | מאת: שני

שלום, בתי בת 3.3 בפברואר בתי עברה הזרקת דפלוקס בעקבות רפלוקס דרגה 3-4. מאז היו 2 זיהומים צמח חיידק פרוטאוס. לפני שבועיים צמח חיידק קיבלה אנטיביוטיקה כשסיימה התלוננה ששורף לה שהיא עושה פיפי יומיים אחריי סיום האנטיביוטיקה ביצענו 2 תרביות שתן לא הייתה צמיחה. היא כל כמה ימים מתלוננת ששורף לה שהיא עושה פיפי לא בכל שתן . מה זה יכול להיות למה שורף והתרביות שליליות? לקחנו גם תרבית לתולעים ויצא תקין. לא אדום שם . סלעחה על האורך אודה למענה.

15/07/2013 | 11:32 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום שני, תמיד קיימת האפשרות שמדובר בכל זאת בדלקת. לעיתים לאחר הזרקת הדפלוקס יכול להיות גירוי בשלפוחית. באופן שיגרתי אני ממליץ למטופלי שעברו הזרקה לבצע US כחודש לאחר הפעולה ולבוא לביקורת

מנהלי פורום אורולוגיה