לאחר הוצאת קטטר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

05/04/2013 | 09:23 | מאת: מתעניינת

דוקטור שלוםם כשמונה חודשים לאחר תאונת דרכים. בין הפגיעות קרע בשלפוחית השתן. השלפוחית נתפרה ולא נצפו בעיות. יש לצייון שאני בחורה צעירה. הייתי עם קטטר למשך חודש,נאמר לי שאין דליפת חומר ושהכל נראה תקין. מאז הוצאת הקטטר בערך 7-8 חודשים. מדי פעם-לעיתים קרובות יש לציין,גירוד,צריבה,כאב באזור השופכה. הייתי בבירור אצל רופאת נשים,לא מדובר בפטריה. יש לציין שבמתן השתן לא כואב,אבל לעיתים אחרי מתן השתן הגרד מתחיל. זה הרגשה נוראית. קיבלתי הפניה לעשות בדיקת שתן,לדעתי זה לא בעיה בשלפוחית אלא בשופכה,איפה שהיה הקטטר. מעןלם לא סבלתי מגרד,צריבות או כאבים באזור לפני כן. מה אתה מציע לעשות על מנת שאוכל לאתר את הבעיה ולפתור אותה.

29/05/2013 | 12:12 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, כמובן שכדאי שתלכי לאורולוג שיבדוק אותך וימליץ על המשך טיפול. במקרים כאלו סביר להניח שהייתי מבצע מספר בדיקות כולל הסתכלות ישירה לשופכה וחשלפוחית (ציסטוסקופיה)

מנהלי פורום אורולוגיה