דוטסטריד ופינסטריד

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

23/03/2013 | 01:35 | מאת: לל

שלום ד"ר ניסיתי דוטסטריד היו לי תופעות לוואי והפסקתי, הרופא הביא לי פינסטריד איתו הסתדרתי בלי בעיות.. ועכשיו אמר לי שבנוסף לפינסטרטיד שאני לוקח כל יום, לקחת כדור אבודרט 0.5 פעם בשבוע. כלומר לקחת פינסטריד כל יום, ופעם בשבוע אבודרט. האם הטיפול הזה שכיח או שהרופא שלי משוגע? איך אני יעשה ילדים בריאים עם כל הכדורים האלה..?! כתוב בפרוש בעלון לצרכן שהם פוגעות בפוריות תודה מראש

02/04/2013 | 16:04 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, אני לא מתכוון לענות על שאלה שמתנסחת "האם הרופא שלי משוגע" אני בטוח שאם רופא היה אומר "החולה שלי משוגע" כבר היו כותבים על כך בעיתונים

02/04/2013 | 16:26 | מאת: לל

היי השאלה שהתכוונתי היא האם הטיפול הזה מקובל ולא מסוכן.. חבל שהחלטת לפרש את זה איך שבחרת, בכל מקרה תודה על ניסיון העזרה

מנהלי פורום אורולוגיה