כאבים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

14/03/2013 | 23:46 | מאת: יוסי

שלום בן 50 בחצי שנה האחרונה אני סובל ללא הטבה מכאבים חזקים באשך שמאל ובבטן תחתונה דחיפות ולחץ במתן שתן התחלה מתן שתן טובה אך לקרת הסוף אני צריך ללחוץ כמה פעמים כדי שהשתן יצא ויש לי כאבים הכאבים הם תמידים כל היום אםצהרגשה כל הזמן למתן שתן עשיתי בדיקות שתן ותרבית שתן יצא תקין Psa 1.5 גודל ערמונית 5.1 בעבר היה בן 2.5 ל 4.5 קיבלתי טיפול בתרופות שונות מסוג אלפא אל לא עוזר בדיקות כליות אבנים בכליות תקין בעבר עשו לי בדיקה לבירור עצירת שתן יצא תקין אני סובל אין לי איכות חיים רציתי לדעת מה עלי לעשות יש לי ביטוח בריאות פרטי ורציתי הכוונה ממכם

19/03/2013 | 16:48 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום יוסי, צריך לבדוק אותך כדי להבין יותר טוב במה מדובר ומה האבחנה. לעיתים מדובר בדלקת כרונית של הערמונית לעיתים בהגדלה של הערמונית לעיתים בהתכווצות לא תקינה של שלפוחית השתן ועוד. ישנן בדיקות אבחנתיות נוספות שאני בד"כ ממליץ לבצע במצבים כאלו , כדי שהתמונה הקלינית תהיה ברורה יותר אשמח לבדוק אותך בברכה, ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה