חושש מבעיות זקפה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

12/03/2013 | 08:05 | מאת: אלי

אני בן 29 בריא לחלוטין מתאמן אוכל בריא לפני כ4 חודשים הכרתי בחורה נפלאה בת 26 עם ילדה בפעם הראשונה ששכבנו היה לי פאשלה קטנה ועמד חלש באותו רגע לקחתי חצי כדור סיאליס 20 מג הכל עבד מצויין . אני מבצע מדי שנה בדיקות דם כלליות הכל היה תקין גם הפעם פניתי לאורולוג עם בעיה אחרת של כאב באשך הכל יצא תקין לאחר בדיקת אולטרסאונד, סיפרתי לו על הבעיה הוא הסתכל בבדיקות ובבדיקת טסט שעשיתי ואמר לי שהכל תקין ואני בחור צעיר ואין שום סיבה לדאגה הכל בראש ואני צריך להרגע יש לציין שיש לי זקפות בוקר פעם חלש ופעם חזק . האם אני יכול לשלול בוודאות בעיות על רקע פיזיולוגי? ובמידה וזה חרדת ביצוע כמו שאני חושב שזה איך אני מתמודד עם זה ? יש לציין שאני משתמש פעם בארבעה ימים בחצי כדור סיאליס הכל עובד מצויין פלוס אפילו . אשמח אם תייעצו תודה והמשך יום מעולה

19/03/2013 | 15:30 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אלי, בהחלט סביר להניח שמדובר בחרדת ביצוע. במקרים אלו אפשר להיעזר בסקסולוג שהוא פסיכולוג העוסק בבעיות אלו. במקרים כמו שלך אני ממליץ לבצע גם בדיקת פוךאקטין, TSH , Hba1c (יתכן שביצעת כבר) בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה