צריבה בשתן וזרע בצבע חום.

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

10/03/2013 | 17:51 | מאת: דואג

שלום. אני בחור בריא בן 25 בשבוע האחרון ישנה צריבה בעת מתן שתן והיום לאחר אוננות צבעו של הזרע היה חום ומיימי. אני מקיים מין על בסיס קבוע עם פרטנרית אחת ללא אמצעי מניעה אך שנינו עשינו בדקות דם שיצאו תקינות לחלוטין. בנוסף אני עובד באפריקה ומצב הרפואה פה הוא לא מזהיר. האם יש צורך מיידי לראות רופא? אין לי חום, כאבים, הפרשות או כל תסמין אחר מעבר לשניים שהזכרתי למעלה. בת זוגתי לבנה.

19/03/2013 | 13:10 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום סביר להניח שאין קשר בין הצריבה במתן שתן, לזרע בצבע חום המבטא מצב של דם בזרע. דם בזרע הידוע בכינוי hematospermia הינו מצב שפיר בד"כ שחולף ללא טיפול בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה