היפוספאדיאס

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/01/2013 | 16:43 | מאת: הורה מודאג

בני נולד לפני מספר ימים עם היפוספאדיאס קל ופתח השופכה נמוך במ"מ ספורים. הדבר לא מפריע לו להטיל את מימיו רק קצת בזווית. הוא אמור לעבור ניתוח בגיל שנה או שנתיים בו המצב יתוקן. האם קיימת סכנה כלשהי לפגיעה בפוריות בעתיד? האם קיים סיכוי שהמבנה החדש יאט את קצב פליטת הזרע כשיגדל? אודה לך לתשובה מהירה על מנת להחליט אם לעשות לו ברית מילה או לדחות עד לגיל שנה.

28/01/2013 | 12:20 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, מזל טוב על הולדת בנך סביר להניח שלא יווצרו בעיות תפקודיות או בעיות פוריות בעתיד

מנהלי פורום אורולוגיה