תשובות של צילומי מפשעות.. ולאחר צינתור וריקוצלה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

20/01/2013 | 10:53 | מאת: גולי

תשובות של צילומי מפשעות.. ולאחר צינתור וריקוצלה מחבר:גוליתאריך:20/1/2013שעה:10:47אולטראסאונד מפשעה הבדיקה מכוונת למפשעות דו-צדדי הבדיקה בוצע במנוחה ובזמן ולסלבה מפשעה ימין - לא הודגם בקע מפשעתי מפשעה שמאל - הודגם בקע משפעתי קטן כ- 1 סמ בקוטר , חופשי בזמן ולסלבה אולטראסאונד כליות + דרכי שתן בדיקת כליות לאדם בוגר: כליה ימנית באורך: 10 סמ. כליה שמאלית באורך: 10.2 סמ. הכליות בגודל תקין, ללא עדות לגושים, אבנים או הידרונפרוזיס. הערמונית מוערכת כ- 12 סמק. כיס השתן במבנה תקין, ללא שארית שתן לאחר התרוקנות. טחול מעט מוגדל באורך כ - 14 סמ , הומוגני להזכירך לבעלי יש כאבים בצד ימין והיה לו וריקוצלה בצד שמאל אנחנו לאחר צינתור וריקוצלה ועדיין יש כאבים עכשיו לאחר הניתוח הוא טוען שזה מהמפשעות ד"ר אשמח אם תהיה לנו לעזר שבוע טוב.

21/01/2013 | 00:22 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום גולי, אין בבדיקות ה- US סיבה היכולה להסביר את הכאבים מימין

21/01/2013 | 23:51 | מאת: גולי

אנחנו נורא משתגעים מיזה הוא לא עובד בגלל זה כבר 4 חודשים.

מנהלי פורום אורולוגיה