ריר בשתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

31/12/2012 | 11:49 | מאת: אלה

ב"ה שלום. אני בחורה החולה במחלה מולדת קשה. כבר כמה ימים שיש לי בשתן(בתחילת הצינתור/ולפעמים בסופו) ריר. -מה זה? זה משהו שמחייב טיפול? זה לא כואב/שורף לי (או שאולי זה כן אמור להיות ככה, היות ואני משותקת..?) יש להוסיף, במידה ואולי זה מתקשר: אני מעל שבוע וחצי עם אנטיביוטיקה צפורל, 500MG X4 ליום, בגלל דלקת ברגל. בתודה, אלה

03/01/2013 | 12:50 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אלה, האם עברת ניתוח להגדלת שלפוחית השתן (אוגמנטציה ) אם כן יכול להיות שמופרש ריר מהקטע של המעי ואין לכך משמעות. בכל מקרה ממליץ לבצע תרבית שתן ולטפל בהתאם לתוצאות\ בברכה, ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה