אחרי ניתוח pcnl יעוץ קטן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

24/12/2012 | 15:26 | מאת: זוהר לוי

שלום ד"ר...עברתי לפני 3 ימים ניתוח pcnl עבר בשלום ברוך השם..הייתי מחובר 3 ימים לקטטר.. אתמול השתחררתי ב"ה...השאירו לי סטנט לשבועיים.. משתין שתן דמי אך מתחיל להיות בהיר.. 3 שאלות ברשותך... 1)אתמול יצא לי שתן דמי וראיתי כמו קריש דם קטן.. 2)מזה בדיוק הסטנט הזה..ולמה כאב לי כל כך שהוציאו קטטר 3)האם לשתות ממש הרבה או לא מחייב.. 4

31/12/2012 | 18:19 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום סטנט הוא צינור המגשר בין הכליה שלפוחית השתן. עשוי מסיליקון . הכאב נגרם עקב גירוי מקומי

מנהלי פורום אורולוגיה