פצע בפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

16/12/2012 | 15:37 | מאת: פ.א.

פצע קטן בפין, מורגש בעיקר בזמן זיקפה ואחריה. אחרי טיפול עצמי בפולידין וכן במשחה נגד שפשפת הגירוי כמעט נעלם (כנראה בגלל הטיפול, אך לא בטוח), אך עדיין העור לא חזר לגמרי למצב תקין. האם הפצע מצריך טיפול? האם קיימת אפשרות לטפל בפצע בלא ללכת לרופא? האם יש סיכון בקיום יחסים במצב הזה לבעל הפצע או לבת זוגו? (מדובר בבחור שלא קיים יחסים מעולם, וכן לא נחשף למזרקי סמים, או מנות דם וכו').

24/12/2012 | 10:09 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, אתה צריך לפנות לרופא עור כדי שיאבחן במה מדובר ויתאים טיפול בברכה,

25/12/2012 | 14:28 | מאת: פ.א.

כפי שכתבתי, כרגע הפצע כמעט ולא מפריע, האם יש סיכון בהמנעות מטיפול?

מנהלי פורום אורולוגיה