מים באשכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

17/11/2012 | 13:29 | מאת: מישהי

לבעלי יש וירקוצלה דרגה 2 עשה את הניתוח לפני 6 חודשים, ספירת הזרע עלתה מ 9 מליון ל 14 אך כשהלך אצל האוריולוג הוא אמר לו שיש לו מים באשכים, או שהגוף עשוי לספוג את המים או שהוא מפנה אותו לניתוח ושצריך לחכות עוד 3 חודשים, האם המים הם תוצאה של ניתוח הוירקוצלה שעבר? זה נכון שהגוף עשוי לספוג את המים , אנטיביוטיקה עוזרת ? המים פוגעים בכמות הזרע? תודה מראש,

29/11/2012 | 17:23 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

היווצרות מים באשכים (הידרוצל) הינה תופעה מוכרת לאחר ניתוח לתיקון וריקוצל. ההידרוצל אינו פוגע בספירת הזרע. אנטיביוטיקה לא עוזרת אם אין דלקת בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה