הידרוציל

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

16/11/2012 | 23:50 | מאת: שחף

שלום רציתי לשאול יש לי הידרוצלה בינוני משמאל הלכתי לעשות us אשכים והאורולוג הוציא לי מכתב לצבא שבו כתוב הידרוצלה בינוני משמאל מעקב בלבד אין עדות לווירקוציל! עכשיו רציתי לשאול אני מתגייס לקרבי לגבעתי ורציתי לדעת העם זה במאמצים של קרבי יכול להזיק לי בעיקרון זה מתנפח שאני רץ וזה לא מפריע לי לפעמים יש לי כאבים באשך השמאלי מן כאבים באים והולכים אבל שאלתי היא העם אני יכול להתגייס לשרת הקרבי בחיל רגלים ועם כן העם אני לא יעשה לעצמי נזק והעם זה לא פוגע בפריון שלי?

29/11/2012 | 17:20 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום שחף, לצהל חוקים משלו לגבי פרופילים ומי יכול לבצע פעילות קרבית. באופן כללי אם יש לך הידרוצל כפי שאתה מתאר שמחמיר בזמן מאמץ ממליץ לך ללכת לתקן זאת בלי קשר לגיוס אשמח לבדוק אותך בברכה, ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה