בדיקת זרע - ערכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

15/11/2012 | 18:42 | מאת: דני

ד"ר שלום, לאחר בדיקת זרע קיבלתי את הערכים הבאים? נפח 0.5 ריכוז 36 מליון תנועה 19% פרוגרסבית 17% מקומית 2% ללא תנועה 81% total motile count 3.5*10 בחזקת 6 תאים תקינים 5% פתולוגית ראש 55 פתולוגית זנב 40% ד"ר האם אתה רואה בעיה בתוצאות ?אם כן במה והאם אפשר לשפר ? תודה משה

28/11/2012 | 07:56 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום דני, נםח השםפיכה נמוך , הסיבה הנפוצה לכך זה שלא היה הימנעות של 3 ימים לפני הבדיקה , ממצא זה יכול להעיד גם על חסימה בדרכי הזרע. חשוב לדעת גם מה ערכי PH שאר הפרמטרים סה"כ תקינים בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה