דלקת כרונית בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

13/11/2012 | 14:47 | מאת: אליס

שלום. מזה כמה שנים, אני סובלת מדלקות שנדמה כאילו לא עוברות בדרכי השתן. לפני מספר שנים חוויתי הידרונפרוזיס ומאז גם מספר פעמים התקפי כאבים בגב האחורי (כליות) כמה פעמים אושפזתי וכל הזמן לא מוצאים שום דבר. בבדיקות האחרונות יצא MPV: 13.60 והליקוציטים בשתן חוגגים.. 500+ כבר מאוד מתוסכלת מזה... כל הזמן עייפה ומותשת, אבל מלבד זה, אין כבר כאבים. מה זה יכול להיות? האם יש איזשהו רופא פרטי או טיפול מעבר לקופת החולים שאוכל לבצע ולבדוק את העניין הזה אחת ולתמיד? תודה רבה :)

13/11/2012 | 15:55 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אליס, חסרים מספר פרטים : האם יש חום בזמן הדלקת , האם ההרחבה חלפה ופרטים נוספים כדאי שתפני ליעוץ מסודר, בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה