אי פריון וסונר טרנסרקטלי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

21/09/2012 | 10:20 | מאת: רונית

שלום בעלי בן 31, סובל מצריבות במתן שתן, תכיפות במתן שתן וכן בתחושה שיש לו עדיין שתן למרות שאין. כמו כן, כאבים בעת שפיכה. בבדיקת זרע שנעשתה יצא תקין. אנו מנסים להיכנס להריון מזה שנה ולא מצליחים. עשינו טיפול בהזרעה שכשלה. הזרע באותו יום של ההזרעה היה בכמות ממש קטנה (לא זוכרת מספר, אך הרופאה אמרה לי שמדובר בכמות גבולית, אמנם תקינה אבל גבולית). בבדיקת אורולוג קבעו לו לעשות סונר טרנסרקטלי. שאלותיי כדלקמן: 1. האם הזרע בפעם האחרונה יכול להיות קשור לבעיה שיש לו ואי הפריון שלנו יכול להיות קשור? (מזכירה שהבדיקה הראשונה עם כן יצאה תקינה ויש לנו כבר ילד, כך שהריון אחד הצלחנו באופן טבעי) 2. מה רוצים לבדוק בסונר הזה מה היית ממליץ להמשך תהליך תודה

16/10/2012 | 12:16 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלןפ 1. אני לא יודע מה האבחנה שלו (סיפרת על מספר תסמינים אבל זה לא אבחנה)ולכן לא יכול לענות על השאלה 2. אולי רוצים לבדקו אם יש וריקוצל בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה