טמפרטורת פין נמוכה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

08/08/2012 | 22:40 | מאת: לוי

מזה כמה חודשים אני סובל מתחושת אי נוחות בפין. בבדיקת נגיעה הטמפרטורה נמוכה. אינני סובל מאין אונות. ספיקת שתן בינונית ואי נוחות בתחתית הבטן. אי נוחות בזמן מתן שתן. מתן שתן לעיתים תכופות ןבסיום תחושת צורך במתן שתן נוסף. שאלה - האם תתכן הפרעת זרימת דם לפין בגלל בעיות ערמונית? אלו גורמים יכולים להשפיע על טמפרטורת הפין? אני בן 43.

14/08/2012 | 18:40 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

הערמונית לא משפיעה על זרימת דם לפין. אני לא מכיר תלונה כזו פין קר , אני יכול לשער רק שמדובר בירידה ברימת דם

מנהלי פורום אורולוגיה