תסמינים לסרטו האשכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

02/08/2012 | 13:11 | מאת: דוד

שלום ד"ר עמוס בזמן האחרון אני חושש שיש לי תסמינים של סרטן האשכים למשל אשך שמאלי יותר גדול מהימני(אבל זה תמיד היה כך נולדתי עם אשך תמיר) בלוטות בבטן יצא לי פצעון כזה וכאבי גב היה לי לפני חצי שנה למאוד סבלתי מזה אבל אני לא מוצא גידול באשך כי הוא תמידהיה כךה כ סליחה עם יש בעיות בכתב פשוט אני כותב דך הפא לפון גיל:15 יש צורך ללכת לאורולוג או שאני סתם נלחץ ? אה ואשך טמיר סליחה על הטעות...(:

07/08/2012 | 17:48 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום תפנה לרופא לבדיקה , לעיתים יש צורך בבדיקת US בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה