כאבים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

07/07/2012 | 14:54 | מאת: בנדל

שלום אני בן 33 , אני מתאמן בחדר כושר באימון מסיבי שכולל גם עומסי משקל גבוהים וגם אירובי , המתחלק בין ימות השבוע יחד עם מנוחה ותזונה מתאימה לפני כחודש התחלתי להרגיש כאבים חזקים באיזור הפשעה , פניתי לכירוג ששלל בקע , יחד עם זאת הוא אמר לי שלפי התלונות שלי ולפי איזור הכאב כניראה מדובר ברצועות והמליץ על מנוחה אחרי שבועיים מנוחה הרגשתי שיפור מאוד גדול וגם חשבתי על לחזור להתאמן הבדרגה , אבל לפני מספר ימים התחיל לי רגישות באשכים בתנועה חדה או במין דריכה חזקה על הרגל , וכאבים קלים באיזור במפשעה לא כמו מקודם אך קצת יותר למעלה לשאלתי : האם יש קשר בין השניים ? ואם לא האם זה מסוכן ? קראתי קצת על תסביב אשך ונבהלתי ... כמובן שאני אקבע שוב תור לרופא ואני מודע לכך שאי אפשר לאבחן דרך פורום אבל האם יש איזהשהיא דרך לפחות בינתיים לשלול דברים מסובכים יותר כמו תסביב לפי סוג הכאב או לפי משהו אחר ?רך לדעת מה

11/07/2012 | 09:06 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום כפי שאתה מתאר את הדברים ככל הנראה אין קשר לבעיה אורולוגית בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה