ניתוח לתיקון עקמת פין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

16/06/2012 | 16:41 | מאת: ברוך

אני פוחד מנתוח לתיקון עקמת פין משתי סיבות: 1.זה מקצר את האיבר 2.מכאבים שהם יהיו כתוצטה מניתוח יש אלטרנטיבה לניתוח? תודה על העזרה 052-2315123

28/06/2012 | 08:18 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום הניתוח כן יכול לקצר את האיבר הכאבים פחות חמורים ממה שנוטים לחשוב אין אמצעים אחרים לתיקון עקמת הפין

10/11/2012 | 21:36 | מאת: אמא לילד עם עקמת

ערב טוב, בהמשך לנושא המדובר, האם בכל מקרה של ניתוח לתיקון עקמת - האיבר מתקצר? שאלה נוספת-בניתוח תיקון עקמת-יוצרים תפר בחלק העליון של הפין-ע"מ ליישר את האיבר-במידה ומדובר בילד קטן(בן 3) אשר גופו בגדילה,מה קורה כאשר הגוף גדל והתפר שנוצר-שהוא קטן-לא נמתח או בעצם-לא גדל עם הגוף-האם ייתכן שהילד יסבול מכאבים מהתפר?ואז-במידה וכן ונאלצים להוציא את התפר-האם האיבר יתעקם שוב?

מנהלי פורום אורולוגיה