שתן תכוף וריח

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

10/06/2012 | 20:30 | מאת: מיקי

שלום רב ד"ר נאמן, אני בת 29 וסובלת ממחלת האנדומטריוזיס. יש לי כשנה ריח חריף בתחתון כמו שתן חריף עשו לי משטח ולא התגלה חיידק או פטריה ולא מצאו את הסיבה ויש לי את הבעיה הרבה זמן. סבלתי מחמצת מטבולית פעמיים ואז היה לי ריח שתן חריף מאוד. לאחרונה יש לי ריח אוכל בשתן זה קורה לפחות 3 שעות אחרי האוכל - למשל שאכלתי פריכיות אורז - אז הריח שלהם חזק בשתן. אני קמה כל לילה לאחרונה להטיל שתן ולפעמים הרגשה של חוסר התרוקנות מלאה. לבקשת מומחה אנדומטריוזיס עשיתי לפני חצי שנה אולטרסאונד כליות (כל אחת עושה) כדי לשלול ציסטות בכליה..... האם יש עוד בדיקות שאפשר לגלות מה מצב הכליות אבל שלא כוללות קרינה מאחר שלצערי הרב באשפוז עברתי 3 סיטי השנה...? תודה רבה לך לתשומת ליבך, מיקי.

14/06/2012 | 13:03 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום מיקי צריך להבדיל בין הכליות, ריח השתן ותפקוד שלפוחית השתן , לפעמים אין קשר בים הדברים , השאלה לא לגמרי בורוה , בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה