כאב לאחר הוצאת נפרוסטומים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/05/2012 | 19:05 | מאת: אודי

לפני כשבועיים עברתי פרוקטקטומיה במהלכה הוכנסו אורטר קטטרים. לאחר הניתוח והוצאתם חויתי כאב רב באיזור הכליות, אובחן הידרונפרוזיס בשתי הכליות ובצקת באורטרים. התופעות נעלמו לאחר כשבועיים בהם הייתי עם נפרוסטומים, ואז פקקו אותם לשלושה ימים. הכל היה בסדר, הנפרוסטומים הוצאו ושוחררתי הביתה. עתה, לאחר יומיים, יש לי כאב בכליית ימין. לא חזק כפי שהיה לאחר הניתוח אולם מציק מאוד ומדאיג. האם ללכת למיון ? תודה, אודי

09/06/2012 | 18:42 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אודי, אני לא יכול להמליץ לך אם ללכת או לא ללכת למיון זה נתון לשיקולך

מנהלי פורום אורולוגיה