כאבי בטן תחתונה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

19/05/2012 | 21:08 | מאת: צחי

שלום הנני בן 68. בתאריך 2.5.12 ביצעתי u.s, בדיקת בטן עליונה ותחתונה, כליות, כבד וכו'. בבדיקה צוין כי שלפוחית השטן: דפנות מעט מעובים, קיבולת תקינה (בעבר היו דפנות סדירים). ערמונית: בגודל 4.6*3.7*4.1 מעט מוגדלת. אין עדות לנוזל חופשי באגן. בדיקת psa מ- 4.3.12 - 0.86. לפני כחצי שנה היה 1.22 ובעבר 0.7, 0.6 וכו'. מתן השטן טוב ורגיל, יש לפעמים טפטוף לאחר מתן השטן אין צריבה. לאחרונה סובל מכאבי בטן תחתון הולכים וחוזרים וכן גב תחתון ואגן, לא יודע עם זה קשור. אבקש חוות דעתך על הממצאים האורולוגים, אציין כי התגלה לאחרונה בקעים בשתי המפשעות וקיים גם מספר שנים אבן בכיס המרה של 1.5 ס"מ בלי דלקת חריפה וזה בברור כירורגי . לא יודע אם זה גם משליך על כאבי הבטן. תודה על תשובתך

27/05/2012 | 13:01 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום צחי , אני לא בטוח שאני מבין מה אתה רוצה. האם אתה מבקש אישור לעבור ניתוח של בקע משפעית ? בכל מקרה אתה צריך את הדברים כתובים , צריך להשלים את הבירור שלך ע"י בדיקה רקטאלית. תפנה לאורולוג בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה