דלקות חוזרות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

05/05/2012 | 18:51 | מאת: אילנה

שלום אני בת 50 סובלת הרבה שנים מדלקות חוזרות בדרכי השתן ,עברתי בדיקות רבות כולל אורודינמיקה. הבעיה שלי שכיס השתן לא מתרוקן לגמריי (כמות בערך 160 סמק שתן נותרת לאחר התרוקנות) תפקוד כיס השתן חלש., לאחרונה אף סבלתי מדלקת בכליה וונמצא ם אי קולי בדם. כללית הוצע לי לבצע קטטר עצמוני אך איני מעוניינת להכניס גוף זר לגופי..האם תוכל להציע פתרונות נוספים? תודה אילנה

19/05/2012 | 14:31 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אילנה תקראי את התשובה שנתתי לאיב . אומנם מצבך מעט שונה אך הפתרונות דומים. את צריכה להיות במעקב אורולוגי קבוע כדי לוודא שהכליות לא נפגעות. בברכה ד"R עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה