בעיה בערמונית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

02/02/2009 | 12:32 | מאת: יוגב

אני נער בן 18 וכשעשיתי אולטראסאונד היה רשום לי ערמונית מוגדלת הלכתי לאורולוג והוא עשה לי בדיקה ואמר לי שזה לא נכון והיא בסדר הבעיה היא שאני קראתי באינטרנט על הסיפטומים של הבעיה ויש לי את כולם . מה אתה ממליץ לעשות?

03/02/2009 | 23:00 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

הבדיקה הרקטלית לא אומדת בצורה מדויקת את גודל הערמונית. גודל הערמונית אינו מדד מדויק להפרעות של הערמונית ישנם סימפטומים רבים שמקורם בערמונית. יש לבצע בירור אצל האורולוג הכולל בדיקה גופנית, היסטוריה רפואית בדיקות שתן ועוד. יתכן וצריך טיפול כדי להפחית את התלונות בברכה ד"ר עמוס נאמן

04/02/2009 | 00:50 | מאת: יוגב

הסיפור הוא כזה לפני שנתיים גילו שיש לי כליה גדולה שנולדתי עם צינור שהוא חסום ובניתוח שעשיתי אותו לפני שנה העבירו את הצינור ממקום אחר ואז הסתדר הניתוח שעשו לי לא פתחו לי את הבטן עשו לי שלושה חורים והכניסו מכשיר (אני לא זוכר בדיוק את השם של הניתוח) יכול להיות שזה גורם לבעיות האלו? יש בדיקה כל שהיא שאתה ממליץ לי לעשות? שאלה נוספת אחרי הניתוח אמרו לי ששלושה חודשים עד חצי שנה כבר לא יהיו לי כאבים ועדיין יש לי כאבים די רציינים מה אתה אומר שצריך לעשות? תודה מראש יוגב

מנהלי פורום אורולוגיה