כאב בקצה השופכה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

10/04/2012 | 20:53 | מאת: גיל

בן 50, מזה חודשיים עקצוצים ותחושת אי נוחות בקצה השופכה ולפעמים כאב בפין. בדיקת שתן תקינה. PSA תקינה. בוצע US דרכי שתן וכליות – אבן קטנה וציסטא – לפי הרופא לא משמעותי. הומלץ על שתייה מרובה. קיבלתי נוגדי כאבים ארביטרן - ללא שינויי. אנטיביוטיקה ציפרודקס – ללא השפעה. הרופא ממליץ לבצע ציסטוסקופיה. האם יש בדיקות נוספות שצריך לבדוק לפני הבדיקה הפולשנית (קראתי על בדיקות דם ותרביות למינהם) אוליי מדובר במחלת מין כתוצאה ממגע אוראלי? או דלקת ערמונית? האם להמשיך רק עם אורולוג בלבד או לפנות גם לרופא עור ומין? ובכלל מה זה יכול להיות? התחושה לא נעימה וזה מאוד מציק. אשמח לתשובתכם.

18/04/2012 | 08:24 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אם יש ממצאים שרואים בעין אז אתה יכול לפנות גם לרופא עור למרות שסביר להניח שהאורולוג ידע מה לעשות. אני לא מכיר את ההיסטוריה שלך ולכן לא ידוע להמליץ אם יש טעם לבצע בדיקות נוספות.

מנהלי פורום אורולוגיה