ציסטות באשכים בליווי דם בזרע

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

08/04/2012 | 21:08 | מאת: אני

שלום רב, לאחרונה גליתי במספר פעמים דם בזרע. כמות הדם הולכת ומתגברת. אורולוג בדק את הערמונית (נמצא תקין) והפנה אותי לאולטרה סאונד שם נמצאו ציסטה על כל אשך בגודל 22 מ"מ ו - 37 מ"מ ראש אפידרמיס, בנוסף נוזל בכמות קטנה מסביב לאשך (שניהם) מה זה אומר? יש קשר בין 2 התופעות? אני בן 35 בריא בדר"כ. תודה

18/04/2012 | 08:12 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, אין קשר בין התופעות. ציסטות פשוטות בראש האפידידימיס יחסית נפוצות ואין להן לרוב משמעות. נוזל בכמות קטנה גם לרוב אים לכך משמעות בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה