ריח רע עם צריבה לפני מתן שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

19/03/2012 | 15:42 | מאת: אלן

לפני כ-3 חודשים הייתה לי צריבה בעת מתן שתן,ומכיוון שאני סובלת מדלקות באופן כרוני מגיל 12 אני חשבתי שזו דלקת,פניתי לרופא עשיתי תרבית והכל יצא תקין,הייתי אצל אורולוג וגם אמר שתקין,למרות שאמרתי שיש לי גירוי לפני מתן השתן וריח רע של חומצה או ריח של דגים רכובים,והוא המשיך בשלו ואמר שלא צריכה להיות סיבה מיוחדת,בשלושת החודשים האחרונים אני במצב חדש שלא מכירה אותו 20 שנה,ריח רע גירוי לפני מתן שתן מציק ומעיק, עד צריבה חזקה שמעירה אותי מתוך שינה עמוקה עד כדי כך,הנני בת 41 לאיזה עוד בדיקות אפשר לגשת? אני מיואשת.

26/03/2012 | 20:25 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אלן, את מתארת מצב שיכול להתאים לאבחנה גניקולוגית של וגינוזיס בקטריאלי תפני לגניקולוג לבדיקה. כיוון נוסף זה לבצע US דרכי שתן כדי לוודא שאין שום גורם בדרכי השתן שמביא לתופעות שאת חווה בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה