השתנה מרובה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

03/03/2012 | 13:10 | מאת: אורית

לדוקטור, אני נותנת שתן מרובה , כל שעתיים בלילה, ובעיקר בבוקר כשיש לי הצטברות של גזים במערכת העיכול זה לוחץ על השלפוחית, זה התחיל לאחר בדיקת ציצטסקופיה לפני כ10 ימים, אני לוקחת כדורים נגד דלקת, לא עוזר, כנראה לא דלקת, אני חושבת שמשהו במעיים לוחץ על השלפ]וחית. בעוד שבוע יש לי סיטי בטן ואגן, אני בפחד מהנורא מכל. שאלו אותי על תפקודי כליות. הקריטנין שלי פעם אחרונה היה בסדר, אבל איך אדע היום על תפקודי הכליות, ומה לדעתך קורה "שם" בבטן.

13/03/2012 | 17:30 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אורית, אני לא רואה סיבה ללחץ מצידך. תמתיני לביצוע ה- CT. בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה