שאלה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

23/02/2012 | 17:26 | מאת: שי

רציתי לדעת האם מושתל כליה יכול לקחת פרקוסט 5 מיליגרם לשיכוך כאבים והאם זה יכול לפגוע בכליה המושתלת המינון הוא כדור ליום.

24/02/2012 | 20:41 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום תתיעץ עם נפרולום או/ו מומחה לטוקסיקולוגיה. הנה דוגמא מצוינת לכך ששאלות בפורום יכולות להיות מסוכנות למטופל. אני בטוח שאתה לוקח תרופות נוספות בעיקר תרופות מדכאות מערכת חיסון כדי למנוע דחיית שתל. בשאלה אתה רק מציין השתלת כלייה , יתכן שתרופות מסוימות כן ניתן לתת למושתלי כליה אך יש אינ טראקציה בין תרופתית עם תרופה אחרת שאתה נוטל. ממליץ לך לא לשאול שאלות בפורום , תשאל רופא שמכיר אותך

מנהלי פורום אורולוגיה