דחיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

05/02/2012 | 21:42 | מאת: אובד עצות

ד"ר שלום אני בן 28 במשך 3 שנים אני סובל מדחיפות במתן שתן שנעה בערך כ15 דקות יש לציין שהשתן בכמות קטנה כ40-60 מ"ל לערך ביצעתי מספר בדיקות שדרש האורולוג us דרכי שתן תרבית שתן בדיקות דם וכל הבדיקות יצאו תקינות כמו כן ניסתי וסיקר דטרוטיסול ועכשיו אני משתמש בטוביאז 8 בהתחלה היתה הטבה מסויימת בכל אחת מן התרופות ואחרי כשבועיים התרופות מפסיקות להשפיע מה יכולה להיות התופעה?אשמח לתשובה מפורטת

09/02/2012 | 14:10 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום יתכן שיש צורך בביצוע בדיקות אבחנתיות נוספות. ציסטוסקופיה , אורודינמיקה

מנהלי פורום אורולוגיה