גיל המעבר??

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

28/01/2012 | 14:57 | מאת: מוני

אני בן 57 ,עברתי ניתוח מעקפים ב 1999,לאחר פגיעה בשריר היום ה IF הוא 37 ואני בטיפול תרופתי. כבר כשנתיים אני מרגיש הדרדרות מבחינה מינית אין זיקפה בבוקר או בלילה ומתקשה לשמור על זיקפה לאורך זמן . עברתי בדיקות הורמונליות והתוצאות TSH 1.29 - ESTRADIOL 139 - PROGESTERON 1.6 -FSH 13.8 LH 8.2 PROLACTIN 300.5 - TESTOTERONE 13.59 - FREE TESTOSTER 34.26 האם יש טיפול הורמונאלי לתופעה ??? האם יש עצות איך לשפר את חיי המין מאחר ונפשית אני חושב הרבה על העניין ומרגיש שאני עדיין צעיר ויש לי עוד כמה שנים

07/02/2012 | 16:17 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, אפשר לשקל טיפול משלים בטסטוסטרון לפי הנחייה של רופא. לפני הטיפול צריך לשלול המצאות סרטן ערמונית

מנהלי פורום אורולוגיה