האם אמלו משתן?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

22/01/2012 | 21:44 | מאת: עמוס

אני בן 77, סובל במקביל מהפרעות קצב, מעט יתר לחץ דם ופרוסטטה. אני נוטל בקביעות: ריתמקס, לוסרדקס+, מיקרופירין, אמלו,קסטרל ופרמיקסון. בגלל עליה קלה בלחץ הדם ממליץ רופא המשפחה להעלות את מינון האמלו מ-5 ל-10. האורולוג טוען שאמלו משתן, רופא המשפחה טוען שאמלו אינו משתן. מה עושים? מעלים את מינון האמלו ומסתכנים בהגברת ההשתנה, או נשארים עם המינון הנמוך ומסתכנים בעליה קלה בלחץ הדם? בתודה ובברכה, עמוס

05/02/2012 | 18:50 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום עמוס , למרות השם היפה שלך והרצון שלי לעזור , לא אוכל ליעץ לך על טיפול תרופתי בפורום בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה