בעיה מתמשכת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

14/01/2012 | 18:23 | מאת: אליהו

שלום ד"ר. מזה כשנה אני סובל מכאבים בעיקר באשך ימין, בתחילה הפנו אותי לאולטרסאונד, עשיתי זאת פעמיים ונמצא שיש לי וריקוצלה בינוני בשמאל, אח"כ עשיתי CT אבנים ונמצא תקין, כמו כן עשיתי ct בטן ושוב גורם לא נמצא. אח"כ חשבו שזה קשור לגידים ועשיתי אולטרסאונד גידים ומיפוי עצמות. אני ממש מיואש, הכאבים לא פוחתים, אני כבר לא רץ חצי שנה, יש לציין שהכאבים מתגברים בתקופות מסוימות. לאחרונה אף אני מתעורר בבוקר כשבתחתונים יש נוזל דביק כזה (זה נקרא נוזל זרע?, אם כן, היכן הזרע?), האם זה יכול להיות המקור לכאבים?. בלילה שכזה כל היום שלאחריו אני מרגיש הרגשה מוזרה באיזור שממנו יוצא הפיפי כאילו כל הזמן נופלים טיפות. בעבר כבר שלחתי לך הודעה, אנא אם תוכל לתת לי כמה כיוונים להפטר מכך, אני לקראת גיוס ואשמח לפתרון. יש לציין שביקרתי אצל 3 אורולוגים שבטח עובדים איתך (ד"ר ואזנה,ד"ר שגיא,ד"ר קדר, אך לא מצאו פתרון לבעייתי)

17/01/2012 | 18:50 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, אכן נראה שיש פה מספר תסמינים שלא בטוח שיש קשר ביניהם. ההפרשה בתחתונים יכולה להיות באמת נוזל זרע אך יכול להיות גם דלקת של השופכה. הכאב באשך ימין יתכן ואינו קשור בכלל לאשך , יתכן שהכאב ממקור של הגידים שמחברים את הרגל לעצם האגן. במקרים אלו לעיתים טיפל בתרופות אנטידלקיות לתקופה מסוימת יכול לעזור. בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה