תסביב האשך

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

11/01/2012 | 17:31 | מאת: עמוס

שלום ד?ר, לפני כשבוע עברתי ניתוח לקיבוע האשכים כתוצאה מתסביב האשך. נאמר לי שיש להמנע מפעילות גופנית מאומצת במשך שישה שבועות, אבל זה די מתסכל. רציתי לדעת אם יש מניעה מלעשות תרגילי כוח שמפעילים רק את פלג הגוף העליון, כמו משקולות בישיבה (במאמץ פחות מכרגיל). בנוסף לא נאמר לי דבר בנוגע ליחסי מין - אני מניח שיחסי מין רגילים ופעילים הם בעייתיים כרגע, אך מה בנוגע ליחסי מין אוראליים? יש איזושהי בעיה עם שפיכה בזמן הקרוב? תודה.

12/01/2012 | 13:36 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, אינני רוצה לסתור את הדברים שהמנתח שלכם אמר , תדבר עם מי שניתח אותך ותשאל אותו את כל השאלות בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה