תכיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

07/01/2012 | 07:37 | מאת: אבי

שלוב רב אני בן 27 בד"כ בריא. מזה תקופה ארוכה שאני סובל מתכיפות במתן שתן. בדיקות שתן ןUS תקינות ב2 בדיקתת זרע PH גבוה (6.8) המעיד על רמה גבוהה של שתן בזרע בבדיקת אורולוג (ויזואלית בלבד) נמצא כלי דם מורחבים באיבר המין לא בוצעה בדיקת פרוסטטה וניתן מרשם לspasmex שלא גרם לשום שינוי במצב. לאחר מחקר שערכתי זיהיתי שסימפטומים אלו קשורים לערמונית. האם אפשרי? ואם כן האם קיימים טיפולים לכך? תודה!

10/01/2012 | 20:15 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

יכול להיות שמדובר בדלקת כרונית של הערמונית , תפנה לאורולוג

11/01/2012 | 07:46 | מאת: אבי

פניתי הוא פסל ללא כל בדיקה אך לפי מה שהבנתי מגלישה בפורומים זה ייתכןלפי הסימפטומים ראיתי שבהרבה מקרים ממליצים על עיסוי הפרוסטטה האם נכון?

מנהלי פורום אורולוגיה