תוצאות הבדיקה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

01/01/2012 | 13:33 | מאת: דינה

שלום רב! אני בת 49.לפני 16 שנים ,מייד אחרי הלידה ,התחילה לי בריחת שתן קלה שהלכה והתגברה עם השנים.בשנתיים האחרונות יש לי הרחבה מזערית באגני הכליה(הבדיקה האחרונה-לפני חודש). .יש תקופות שיש לי כאבים במפסע,בצד ימין(עשיתי קולונוסקופיה ובירורים גינקולוגיים רבים והכל היה תקין).לפני עשרה ימין היו לי כאבי גרון קלים,אך למרות זאת הרופא המליץ על זינאט.לפני שבוע התחילו לי כאבים במפסע בצד ימין,צורך עז להטיל שתן וכאבים בגב התחתון.בבדיקת שתן כללית :תאים אדומים-100 למיקרוליטר תאים לבנים-500 למקרוליטר.חשוב לציין שלפני חצי שנה היתה לי כמות דומה של תאים אדומים,אך בבדיקות חוזרות לא היו תאים אדומים בכלל.לגבי תאים לבנים-זו הפעם הראשונה שיש לי. האם יש אפשרות שעל רקע של זינאט יכול להתפתח זיהום?או שמדובר בבעיה אחרת,חמורה יותר?האם עליי לעשות ציסטוגרפיה? בתודה ובברכה, דינה

10/01/2012 | 16:49 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום יתכן שתחת טיפול בזינט מתפתח זיהום כמו כן יתכן שמדובר בבעיה אחרת. בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה