ערמונית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/12/2011 | 16:24 | מאת: גלי

psa 4.47 תשובה היסטופתולוגית prostate.right lobe, core biopsy` prostatic adenocarcinoma, gleason score 6(3+3) number of cores involved ; all 4 precentage of cores involved\ 70 % 60% 50% 50% perineural invasiOn identified high grade PIN שאלותי האם אני בסיכון? איזה טיפול היית ממליץ עם הכי פחות תופעות לוואי? אני בן 73 בתודה מראש

10/01/2012 | 15:21 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, כפי שאתה מבין מדובר בסרטן ערמונית. ממליץ שתפנה ליעוץ מסודר , נושא זה חשוב ובפורום לא ניתן לתת תשובות אופטימליות. חשוב לדעת גם רמות PSA , מצב רפואי כללי, האם בוצעו בדיקות נוספות ועוד. בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה