דלקת בשתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

10/12/2011 | 08:02 | מאת: שרון

שלום, לפני כמעט חודשיים חשתי צריבה בשתן עשיתי בדיקת שתן ונמצא חיידק אי קולי קיבלתי אופלוקסצין לשבוע ימים ולא חל שיפור במצבי, ביצעתי תרבית בשנית ונמצא כי אין חיידק הופנתי לרופא נשים שטען שלדעתו התרבית משקרת ונתן לי שוב טיפול לשבוע באופלוקסצין והטיפול לא עזר לכן ביצעתי שוב תרבית ובפעם השלישית נמצא חיידק אי קולי קיבלתי אוגמנטין לשבוע ימים 875 מ"ג אך גם טיפול זה לא הועיל, פניתי לרופא המשפחה שהביא לי עוד אנטיביוטיקה דיספטיל פורטה ל-10 ימים אני לוקחת אותו מזה 3 ימים ואין שום שיפור במצבי, ביצעתי בדיקת אולטרה סאונד של הכליות ודרכי השתן ויצא תקין, אני כבר ממש אובדת עצות האם עליי להמשיך עם האנטיביוטיקות? איזה בדיקות עליי לעשות? ומה הדבר יכול להיות האם יתכן שהחיידק לא מגיב לכל כך הרבה סוגי אנטיביוטיקה אודה לתשובתך הדחופה.

21/12/2011 | 08:58 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום שרון, כגודל הציפיות כך גודל האכזבות. את באמת מצפה לקבל תשובה בופורם שתעזור לך מבלי שראיתי אותך ובדקתי אותך ולאחר שבדקו אותך מספר רופאים ועברת הרבה טיפולים. חבל שאת מתפזרת , תפני ליעוץ מסודר , לפעמים צריך להתמיד בטיפול זה או אחר כדי לפתור את הבעיה , לפעמים יש בעיות נלוות שצריכים לפתור אותן בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה