לחץ בפות, לאחר לידה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

03/12/2011 | 20:21 | מאת: ליה

שלום חודשיים אחרי לידה. שבועיים אחרי לידה רגילה הרגשתי שיש לי דימום בהיר מאיזור הפות - נבדקתי במיון ונאמר לי שזה לא מהפות וכנראה מהנרתיק. מאז יש לי תחושה של לחץ באיזור הפות(לא כאב) כאילו יש לי בצקת שם.....אני כמעט בטוחה שזה קשור לדימום שהיה משם ויש לציין שבלידה עשו לי קטטר 3 פעמים ויתכן ונפצעתי? תרבית בזמנו היתה שלילית. בנוסף, בזמן מקלחת כשאני מסבנת את האיזור אני מרגישה צורב. במשך היום אני עושה שתן וזה לא שורף או צורב. נבדקתי לפני כשבוע ע"י רופא נשים והוא אמר שהכל תקין ולא רואה שום בעיה באיזור הפות או הנרתיק. מה זה יכול להיות? למה זה לא עובר? אני אמורה ללכת לאורולוג?

09/12/2011 | 20:25 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום ליה, מהתאור שלך נראה שמקור הכאבים הוא גניקולוגי אך כמובן שאני לא אוכל לקבוע זאת בוודאות. את יכולה לפנות לאורולוג אם את רוצה , לא בטוח שהוא ימצא את סיבת הכאבים

מנהלי פורום אורולוגיה