צריבה במהלך שתן לאחר הוצאת קטטר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

20/09/2011 | 22:26 | מאת: רון

שמי רון, בן 19, משרת בצבא, אתמול הופנתי למיון בנהריה למחלקה האורולוגית לאחרי שפשוט לא הצלחתי להשתין כל היום, למרות שהיה לי שתן, חיברו לי קטטר והוציאו לי אותו לאחר יום בשעות הצהריים, וישר אחרי הלכתי להשתין, מאז בבית אני משתין כבר מספר פעמים אומנם לא בכמות גדולה כל פעם קצת יחסית, הבעיה היא שהשתן צורב לי, אשמח לדעת אם זה בגלל הקטטר שהותקן לי וזו תופעה שגרתית, או שאצטרך לבדוק זאת? מה אוכל לעשות כנגד תחושת הצריבה הזאת?

24/09/2011 | 13:42 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום רון ! הצריבה יכולה להיות עקב הקטטר , זיהום , אבנים ועוד. תפנה לבדיקה. בהתאם לממצאי הבדיקה אפשר לטפל . אם מדובר בזיהום אז נותנים אנטיביוטיקה , אם רק צריבה ניתן לתת טיפול נגד כאבים בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה