כאב מתמשך באשך

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

17/09/2011 | 20:45 | מאת: אלון

שלום, לפני שלושה וחצי חודשים החל לי כאב באשך שמאל.ברקע אני סובל כבר שנתיים וחצי מדלקת פרקים ראומטית מטופל בפלקוואניל. פניתי לאורולוג שאמר שזו כנראה דלקת והמליץ על לקיחת אנטיביוטיקה - Zinnat ל 10 ימים. המצב השתפר, אך לאחר סיום הטיפול חשתי שוב בכאב. פניתי שוב לאורולוג שאמר שהוא לא רואה דלקת ומאמין שזה יעבור. מאז יש לי מן כאב חלש שמידי פעם מתגבר באשך ולפעמים גם תחושה לא נעימה בחלק העליון של הפין. עשיתי אולטרסאונד שם אמרו שהכל תקין - כולל ערמונית, ריקון שתן וכו'. גילו ציסטה באשך שמאל. הייתי אצל 3 אורולוגים שכולם אמרו שלא רואים בעייה. עשיתי מאז גם בדיקת שתן, הכל תקין. האורולוג שלח אותי לבדיקה אצל כירורג - "קילה" - גם אמר שהוא לא רואה בעייה. הכאב ממשיך ואני ממש מיואש! מה עוד ניתן לעשות? האם יכולה להיות דלקת שרואים רק בזרע ולא בבדיקת שתן? האם יש משהו במבנה? האם יכול להיות שזה כרוני? איך חיים עם זה....? תודה!

20/09/2011 | 15:16 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אלון ! אני יודע שהדבר מייאש אך סביר להניח שהרופאים שבדקו אותך לא מצאו סימנים אוביקטיבים ולכן לא נתנו לך טיפול יתכנו סיבות רבות לכאבים , דלקת כרונית , כאב מוקרן ועוד.

מנהלי פורום אורולוגיה