פגיעה ברגישות האיבר לאחר ניתוח לתיקון עקמת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

07/09/2011 | 12:47 | מאת: יואב

שלום, אני בן 34. לפני כ- 13 שנים עברתי ניתוח לתיקון עקמת באיבר המין. לצערי, לאחר הניתוח חלה ירידה משמעותית בתחושה שלי באיבר המין, דבר שהקשה מאוד על ההגעה לאורגזמה. מאז חל שיפור קטן בתחושה, אך מעולם לא חזר המצב לקדמותו (טרם הניתוח).הייתכן כי עצבים נפגעו בעת הניתוח? הדבר מעיב מאוד על הרגשתי בעת קיום יחסי מין, מאחר ואני "מתאמץ" ומכווץ את שרירי הרגליים ע"מ לגמור, למרות שאני לא יודע אם יש קשר בין הכיווץ לבין השפיכה, וייתכן כי לבעיה, שהיתה רפואית, נוסף גם פן נפשי.חשוב לציין כי אין, ולא היתה מעולם, בעיה בזקפה. האם יש דרך (קונבנציונלית/ טבעית)להגביר את סף הרגישות באיבר המין ?תודה מראש.

08/09/2011 | 10:28 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום יואב ! יתכן וטיפול סקסולוגי יכול לעזור אני לא מכיר דרכים טבעיות להגברת התחושה בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה