כאבי אשך ונפיחות לילד

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

06/09/2011 | 10:50 | מאת: שני

שלום, לפני שבוע ילדי בן 7 התלונן על כאבי אשך (הרים באוטו יום משהו כבד), הלכנו לאורולוג שלא ראה ממצא מיוחד. הילד התלונן קצת מספר ימים עד אתמול שממש היתה נפיחות ואודם. לקחנו למיון ועשו אולטראסאונד ואמרו סימני OCHOEPIDIDIMITIS. לא קיבלנו שום טיפול גם לא אנטיביוטיקה. האם זה בסדר? הילד עם כאבים ונפיחות.האם מותר לו להתנהג כרגיל? האם זה יכול להיות ממשהו כמו משחק באולינג? איך ומתי זה עובר? תודה

06/09/2011 | 18:31 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

יכולים להיות מספר סיבות לכאבים באשך.דלקת של האשך או יותרת האשך , תפסביב של האשך או יותרת האשך , הידרוצל , מים באשכים ועוד. אם אכן מדבור בדלקת בילדים לרוב לא מדובר בזיהום חיידקי . אם הדלקת משמעותית לעיתים נותנים טיפול אנטביוטי

מנהלי פורום אורולוגיה