ניתוח שלפוחית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

19/08/2011 | 16:40 | מאת: רוני

בת 23. כבר שנה מתלוננת על תכיפות במתן שתן ללא צריבה. תרביות עקרות. אובחנה דלקת בין רקמתית בשלפוחית וביום שני האחרון בוצע ניתוח ולאחר מכן אשפוז של יום. מאז הניתוח התכיפויות עלו ובנוסף ישנו תסמין נוסף שלא היה קיים לפני הניתוח: קושי בהטלת שתן בעיקר לקראת הסוף. מעין כאב חזק בשלפוחית ובנרתיק. אי יכולת להטיל את כל השתן לקראת הסוף בגלל כאבים עזים בשלפוחית ובנתרתיק. האם זה נורמלי? ואם כן מתי זה יעבור? למי לגשת במידה ולא נורמלי? תודה.

21/08/2011 | 07:07 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

מכיוון שאין לי מושג איזה ניתוח עברת אני לא יכול לדעת מה מקור הכאבים. בד"כ במקרים אלו עדיף להתייעץ עם הרופא המנתח

21/08/2011 | 16:10 | מאת: רוני

ניתוח ציסטוסקופיה ולקיחת ביופסיה של השלפוחית. בביקור היום אצל רופא משפחה יש דם בשתן ולימפוציטים וכנראה (למה הוא אמר כנראה?) דלקת שתן. ניתנה אנטיביוטיקה וסידורל. זה נורמלי אחרי ניתוחים כאלו דלקת נוספת בדרכי השתן?

מנהלי פורום אורולוגיה