אבנים בכליות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

06/08/2011 | 08:04 | מאת: יורם

שלם רב אני בן 39 בריא במהלך בדיקות גם רגילות התגלה סידן של 11.1 הרופא אמר שאני צריך להיות במעקב סידן ונתן לי בדיקה נוספת של PTH שאר בדיקות הדם תקינות עשיתי את ה PTH ויצא 90 עשו לי מיפוי צוואר מיבי הכל עדיין לא מצאו כלום בנתיים חזרתי כבר כמה פעמים על הבדיקות הסידן ירד 10.7 ו PTH חזר לנורמה 65 כמן כן לפני שבוע בערך קמתי באמצע הלילה עם כאבים במותן שמאל שמקרינים לבטן כאבים איומים לא ידעתי מה זה הלכתי למיון ושם גם עשו בדיקות וחבירו אותי לנוזלים ולמשכך כאבים בבדיקות יצא סידן 11.6 לכן החליטו לאשפז בנתיים גם שתיתי המון מים אז בבדיקות חוזרות הסידן ירד ל 10.4 עשו גם סונר בטן וכליות לא מצאו כלום הכל תקין שוחררתי הביתה עם המשך מעקב אתמול עוד פעם תקף אותי כאב כזה הלכתי למוקד ושם לפי הבדיקות באמת יש חשד לאבנים בכליות כנראה אבנים קטנות שלא רואים בסונר וצריכים לעשות סיטי נתנו זריקת וולטרן והפנו לאורלוג אבל עדין אין לי תור ואני מודאג ממש ממש מה עושים האם זה מסוכן להתסובב ככה מה קורה אם יש עוד התקף ממש אודה לתשובה תודה ויום טוב

09/08/2011 | 18:44 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אם יש התקף חזק , חום , דם בשתן או ממצא מדאיג אחר , לשלקול לפנות למיון

מנהלי פורום אורולוגיה