נפרוסטרום לקוי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

09/07/2011 | 17:08 | מאת: שי

שלום , לאבא שלי יש סרטן בכבד עם גרורות , לאחרונה התגלה גידול בכיס השתן והיו בעיות בכליות. שמו לו נפרוסטרום ומהרגע ששיחררו אותנו אנחנו כבר 4 פעמים בבית חולים . או שהצינורית הקטנה הלבנה יוצאת מהגומי או שכל הזמן יוצא שתן מהאזור וזה לא עובד כמו שצריך...זה הגיוני שזה יהיה ככה או שהדבר אמור להיות עמיד ונוח?

12/07/2011 | 18:13 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אמור להיות עמיד יותר ממה שאתם מתארים. נפרוסטום אינו דבר נוח אך רוב המטופלים מסתדרים איתו יחסית טוב. בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה