נואש נואש

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

01/07/2011 | 10:05 | מאת: רוני

אני בן 47 כמעט שנה אני סובל מתוטופי שתן לאחר התרוקנות ותחושה שמשהו זז בתוך הפין בבדיקת סונאר נמצא התרוקנות מלאה בבדיקת זרימה ללא טיפול נמצא זרימה תקינה הרופא אמר לי שהערמונית מעט מוגדלת החלפתי שני רופאים הרופא השני נתן לי לנסות כדור מסוג חוסמי אלפא ואכן יש שיפור אבל הכדור לא מטפל בבעיה כשאני מפסיק התופעות חוזרות אני מוצא את עצמי כול היום מרוכז בזה ונוגע באבר מין המון התחושה הזו הורגת אותי אני מתחנן לפיתרון ואם יש משהו שעובר או עבר תופעות כאלה ברצוני להוסף שבעבר נדבקתי בזיבה בתאילנד וטופלתי באנטביוטיקה וזריקה בבקשה תעזור לי

07/07/2011 | 14:49 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

צריך לבדוק אותך. הייתי ממליץ על בדיקות נוספות. מדידת זרימת שתן ואולי ציסטוסקופיה. תפנה ליעוץ בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה