הטלת שתן אצל בן 3

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

08/05/2011 | 17:31 | מאת: יעל

הטלת השתן אצל בני בן ה-3 נראית קצת משונה לאור העובדה כי המרחק אליו מגיע השתן בעת הטלתו הוא רחוק מאוד. הוא איננו מצליח לשלוט על כיוון הפין הזמן ההטלה כך שהשתן מגיע לכל מקום מלבד לאסלה. חשוב לי לציין כי בני איננו מתלונן על כאבים או צריבה בזמן הטלת השתן. כמו כן, הפין שלו מעט שקוע ואיננו במבנה אופייני לבני גילו. אודה על חוו"ד לעניין.

09/05/2011 | 22:01 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

מדובר בהיצרות של פתח השופכה. הילד ככל הנראה צריך ניתוח להרחבתו. אתם יכולים לפנות למרפאה שלי של אורולוגית ילדים בבית חולים מאיר כפר-סבא (כל הקופות) או במרכז לבריאות הילד בכפר-סבא (כללית) או מרפאת נתניה מקצועית (כללית). אנו עכשיו עורכים מחקר מעניין מאוד לגבי אותם ילדים עם היצרות של פתח השופכה. שווה לשמוע בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה