ENROCOCCUS

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

22/04/2009 | 08:43 | מאת: אקרלינג

שלום רב במיון קיבלתי אנטיביוטיקה זינט 500 מ"ג 2 כדורים ביום למשך 5 ימים לפני ביצוע התרבית. בתרבית התגלה החיידק עם רגישות לתרופות אחרות כגון : AMPICILLIN NITROFURANTOIN VANCOMYCIN ולא מוזכר משפחת כדורי הזינט , משפחת ה צפלוספורינים. למרות זאת החום ירד וכאבי הגב התחתון ירדו משמעותית. האם צריך להחליף אנטיביוטיקה לאחר שלקחתי כבר 4 ימים את הזינט? האם החיידק יישאר בגוף ולא יחוסל? נא עצתכם. תודה

23/04/2009 | 21:22 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אפשר לברר במעבדה אם בדקו את הרגישות לזינט ומה היתה התשובה. ישנם רופאים שהיו מחליפים לאנטיביוטיקה לפי רגישות וישנם רופאים שהיו ממשיכים בטיפול בזינט מכיוון שהוא הוכיח את עצמו והחום והכאבים פחתו תפני לרופא שלך ותתיעצי איתו לגבי הטיפול בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה